Szeretünk itt lenni!

 

Célunk egy olyan közösségi tér létrehozása ami az 50-es 60-as évek mediterrán hangulatát és a felhőtlen napsütést idézi.
– Ahol ismerősként köszöntjük a családokat, ahol a baráti társaságok visszajárnak, ahol a lurkók a gyerekjátszóban zümmöghetnek, ahol az emeleti 35 fős különtermünkben a születésnapodat tarthatod és ahol a kutyádat sem kell otthon hagyni.

Enni Jó!

Toszkán paradicsomlevesünk…igazán sűrűn!

Minden tésztánk helyben készül saját receptúra alapján. Sűrű paradicsomlevesünk, összes paradicsomos tésztánk alapja, télen-nyáron is a friss paradicsom, a hagyma és a titkaink…Csak természetes alapanyagot használunk! Méltán kedvelt cézár salátánk házi majonézből készül. Kitűnik az átlagból, a ‘Frutti di Mare fettucinink’ amelyben a tányéron ott sorakoznak a illatos tigrisrákok, finoman pirított zöld és fekete-kagylók, a borotvakagyló, a tintahal és az elmaradhatatlan vénuszkagyló.

Pizza Mindenkinek!

Pizza La Donna (pármai sonka, rukkola, mozzarella, koktélparadicsom, parmezán)

Reméljük, hogy téged is elragad a friss bazsalikom illata. Lassú érlelésű tésztánkat kézzel, márványlapon nyújtjuk, kövön sütjük, a legideálisabb hőmérsékleten. A gondolat mely minden pizzánkat átölel: a legjobb minőségű alapanyagok. Ebből nem engedünk!
‘Virginia’ pizzánk kimeríti a sajtkavalkád fogalmát, hiszen öt különböző sajtból készül. Hasonlóan sajátos ‘La Donna’ pizzánk, mely egy igazi ízmámor. Sosem fogod megunni a La Piazzat, hiszen kéthetente új & páratlan pizza különlegességgel várunk.

A város leghidegebb jege! 🙂

Olaszos teraszunk…

Mi lehetne olaszosabb mint eredeti Grappával elkezdeni és könnyű Limoncelloval megkoronázni egy mediterrán vacsorát. Egész évben nyitvatartó teraszunkon, Birra Morettit vagy akár forralt Meggysört szürcsölgetve, tervezd meg a nyári programjaidat, és végeztével ne felejts el újra beugrani hozzánk.

Toszkán hangulatú, családias környezetben várunk Benneteket!

Szolgáltatásaink:

 • Saját parkolóval rendelkezünk és a környező utcákban is ingyenes a parkolás
 • HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS – Ingyenesen kivisszük kedvenc ételeidet 5 km-en belül, ha közvetlen minket hívsz, a +361 611 99 00-as számon.
  Tudsz tőlünk rendelni még a következő alkalmazásokon keresztül:
  – NETPINCÉR GO
  – WOLT
  – BOLT FOOD
  – FALATOZZ.HU
 • Gyerekszobánk van az emeleten 🙂
 • Hatalmas terasszal rendelkezünk
 • Különtermünk az emeleten alkalmas lehet családi, baráti vagy kisebb céges összejövetelekre (30-35 fő)
 • Halotti tort vállalunk
 • Kutyabarát hely vagyunk, így várjuk kedvencedet is